Зустріч з науковцями Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – ПОЖМАШИНА

Зустріч з науковцями Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Lviv

Сьогодні ми вітали у нас гостей з кафедри експлуатації транспортних засобів та пожежно-рятувальної техніки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 
Мета їхнього візиту – окреслення основних побажань та технічних характеристик щодо створення тренажера-симулятора пожежного автомобіля. Дуже цікаве поле для співпраці !

Lviv1Ми завжди готові до діалогу з усіма структурами ДСНС України ! А посприяти навчанню молодих фахівців, зробити процес більш інформативним та якісним особливо приємно!
Гості зустрілися з головним конструктором, директором з розвитку та директором з маркетингу та продажів. А ще відвідали виробництво, подивилися як відбувається випробування пожежних насосів і були приємно вражені! Захоплення викликав і той факт, що ми маємо єдину в Україні акредитовану лабораторію для випробування пожежних автомобілів.
Загалом ми домовилися про широкоформатну співпрацю по усіх можливих напрямках – навчання фахівців, допомога при написанні дисертацій та, по можливості, надання навчальних демонстраційних матеріалів.

 

 

Lviv2 Lviv3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *