Збережемо довкілля – збережемо себе! – ПОЖМАШИНА

Збережемо довкілля – збережемо себе!

Щорічно 5 червня у цілому світі відзначають Всесвітній день охорони довкілля.
Свято було започатковано в Стокгольмі у 1972 році на Конференції ООН з проблем навколишнього середовища, а згодом офіційно засновано Генеральною асамблеєю ООН на її 27-й сесії.
Ініціатива заснування належала 2200 діячам науки й культури з 23 країн світу. Вони попереджали про небезпеку, що загрожує людству у зв’язку із забрудненням довкілля : «Або ми покінчимо із забрудненням, або воно покінчить із нами».
Наразі, відзначення Дня охорони довкілля – це один з основних способів привернути увагу світу до проблем навколишнього середовища, а також стимулювати політичний інтерес і відповідні дії.
Наша Компанія вже давно йде шляхом екологічно безпечного виробництва – сортування відходів, вторинна переробка металу, альтернативні види опалення виробничих потужностей у холодну пору року, впровадження енергозберігаючих технологій, які зменшують негативний вплив на навколишнє середовище. Це те, що ми маємо на сьогодні, але зупинятися на досягнутому не збираємося.
Бути відповідальними, розуміти наслідки забруднення екологічних систем та враховувати інтереси стейкхолдерів з цього питання – наш свідомий вибір!

Збережемо довкілля – збережемо себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *