Візит німецьких експертів з GIZ – ПОЖМАШИНА

Візит німецьких експертів з GIZ

German

Нещодавно до нас завітали експерти з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), яка підтримує Україну за дорученням Федерального уряду Німеччини на шляху демократичних перетворень з 1993 року. GIZ діє в Україні за дорученням п`яти німецьких міністерств, Європейського Союзу (ЄС), а також урядів Великої Британії та Швейцарії На сьогодні, пріоритетними напрямами німецько-української співпраці є ефективне державне врядування, енергоефективність та сталий економічний розвиток.
Саме в галузі енергоефективності і розвивається наша співпраця з німецькими експертами. Маємо відмітити успішно – серед 70 підприємств, які отримали запрошення від GIZ після проведення аудиту лише 20 змогли перейти на наступний етап програми. І ми увійшли до цієї 20!
Під час візиту представники GIZ відвідали виробничі цехи Компанії та конструкторський відділ. Побачене їх порадувало, а дещо навіть здивувало. Наприклад, наша відкритість перед відвідувачами. За їхніми словами, дуже рідко підприємства в країні так охоче розповідають і показують що і як вони виробляють. Одним словом, враження від побаченого у експертів лише позитивні. Тому очікуємо на подальше ефективне співробітництво !

German1 German2 German3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *