Підбиття підсумків року. Перспективи та плани. – ПОЖМАШИНА

Підбиття підсумків року. Перспективи та плани.

Сьогодні у нашій Компанії відбулося підбиття підсумків роботи підприємства за попередній рік та обговорення планів на майбутнє, на рівні усього трудового колективу.

“Якщо тобі важко, значить ти піднімаєшся в гору. Якщо тобі легко, значить ти летиш у прірву… “(Генрі Форд) – слідуючи, саме цьому висловлюванню СЕО Олег Аверьянов розповів, як варто працювати і на що орієнтуватися Компанії в умовах наростаючої економічної кризи та жорсткої конкуренції.

Під час презентації обговорювалися наші сильні та слабкі сторони, проводилася аналітика витрат і доходів підприємства, аналіз ринку конкурентів і необхідні кроки для подальшого зростання Компанії.
Обговорювалася НR-сфера в розрізі розширення та поглиблення знань працівників, підвищення їхньої кваліфікації та професійних навиків.

«Ми повинні працювати усі разом, віддаватися нашій справі на всі 100%! Тільки так ми доведемо, що українське означає краще! Наша техніка вже достойно конкурує з європейськими аналогами! Головне розуміти, що ми одна команда і колектив, який націлений на найкращий результат роботи!» – підсумував Олег Аверьянов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *