Оптимальне рішення для збереження техніки – ПОЖМАШИНА

Оптимальне рішення для збереження техніки

Сезон збору урожаю набирає обертів. Сільськогосподарська техніка працює в полях від ранку і до пізнього вечора, до всього додається суха та спекотна погода.
Все частіше ми бачимо невеселі новин з полів – загорівся комбайн, зерновоз або навіть ціле поле. Причини можуть бути різноманітними – від банальної недбалості, несправності чи перегріву техніки і до підпалу, як це сталося на ячмінному полі поблизу Білої Церкви.
Аграріям потрібно використати час якомога ефективніше, щоб зібрати добрий урожай без зайвих втрат і неприємностей.
Як вберегти себе, свої врожаї та техніку від вогняної стихії? Як ефективно локалізувати пожежу ще до приїзду рятувальників? Потрібно мати у своєму розпорядженні маневрений та швидкий пожежний автомобіль з достатнім запасом вогнегасної речовини, потужним насосом та необхідною комплектацією.
Ми маємо таке рішення – АЦ-3,0-40 (ЕХ8)-477Н
Завдяки своїм невеликим габаритним розмірам та колісній формулі 4х2 забезпечує швидке прибуття на місце виникнення надзвичайної ситуації, безперешкодно рухаючись, як вузькими вулицями, з легкістю долаючи ділянки, де не проводиться обрізання гілок дерев, так і польовими шляхами. Запас води у 3000 л (3 м³) є оптимальним для оперативної локалізації пожежі.
Автоцистерна спроектована таким чином, що може бути укомплектована достатньо кількістю ПТО та АРО, в залежності від побажання замовника.
Детально ознайомитися з моделлю можна за посиланням АЦ-3,0-40 (ЕХ8)-477Н

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *